GÖLGE MÜŞTERİ BAŞVURUSU
Gölge Müşteri Nedir?
Gölge müşteri iyi bir gözlemcidir ve deneyimlerini paylaşmaktan hoşlanır. Hizmet kalitemizi ölçme görevi ile bizi ziyaret ederek gözlemlerde bulunur ve gözlem sonuçlarını yazıya dökerek bize gönderir. Ziyareti sırasında, alışveriş yaparken normalde nasıl davranıyor ise o şekilde davranır. Mağaza çalışanları, O'nun gizli müşteri olduğundan habersizdirler. O da bu gizliliği koruyacak şekilde hareket eder.

Gölge Müşteri olmak için ne gibi özelliklere sahip olmak gerekir?
18 yaşını doldurmuş ve en az lise, tercihen yüksek okul mezunu kadın, erkek, çalışan, çalışmayan herkes gölge müşterimiz olabilir. Gölge müşteriden beklenen verimliliğimizi artıracak şekilde gözlemlerde bulunmasıdır. Deneyimlerini büyük oranda yazılı dilde tarafımıza ileteceği için az da olsa dilbilgisi ve kompozisyon bilgisi tercih edilir. Bu çalışmalarda internet üzerinden temas kurulacağı için internet (e-posta vs.) kullanabilme becerisi gereklidir.

Gölge müşteri için belirli bir zaman dilimi zorunluluğu var mı?
Amacımız müşterilerimize üst düzeyde kaliteli hizmet sunmaktır. Bu çerçevede firmamızı faaliyette bulunduğu her mesai saatinde ziyaret edebilirsiniz.

Gölge müşteri olmanın avantajı nedir?
OTOMAT'ın yüksek hizmet kalitesi hedefine ulaşmasında rol alarak bu başarıdan siz de payınıza düşeni alabilirsiniz. Gölge müşteri olarak atanacak kişiler için sürpriz indirim ve hediyeler sağlanacaktır. Gölge müşteri, tarafınızdan onay alındıktan sonra faaliyete geçirilir.

Başvuru Formu:

Ad Soyad:
E-Posta:
Telefon:
Kısaca kendinizi tanıtınız:
Site kullanım koşullarını kabul ediyorum.

Bize Ulaşın
Bu web sitesi kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internette çalışmak için çerezler kullanabilir. Bu internet sitesini kullanarak çerezlerin bu web sitesinde kullanılmasını kabul edersiniz.    Daha Fazla Bilgi   |   Kabul Et ve Gizle
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : İzmir Asfaltı Üzeri No:110 Gümüşler / DENİZLİ
Telefon : 0258 371 55 77 (pbx)
Fax : 0258 371 07 94
[email protected]
Site Kullanım Koşulları    |    Tüm Hakları Saklıdır. ©2023   |   Mega Tasarım