BAKIM
Planlanmış kontroller, mevsimlik kontroller, lastikler, yağ değişimi… OTOMAT Opel Yetkili Servisinde Opel’inize kusursuz bir bakım sağlayın.

Opel Kış Kontrolleri
Kış geliyor ve otomobilinizin yılın en soğuk, en ıslak ve en karanlık zamanına hazır olup olmadığını anlamanın tam zamanı. Opel yetkili servisiniz, otomobiliniz için bu kış yollarda size zaman kazandıracak ve sorundan kurtaracak bir dizi özel kontrol sunuyor.

Anında Kış Kontrolü
Anında Kış Kontrolü katılımcı OTOMAT Opel yetkili servisimizde ücretsiz yapılır ve aracınızın en önemli fonksiyonlarının kışı karşılamaya hazır olup olmadığını test edilir.

Muayene Kapsamı
Yağ filtresi değişimi
İç filtre değişimi
Akü kontrolü
Fren sıvısı değişikliği
Fonksiyonel bakım (Gövde, Lastik, Egzoz)
Fonksiyonel bakım (Frenler Motor, Şasi)
Fonksiyonel bakım (Işık ve Elektronik)



Uzman Kontrolleri
Güvenilirlik Opel’inizin ayırtedici özelliklerinden biridir. Profesyonel bakımımız ve özenimizin yardımıyla onu hep böyle tutun.

OTOMAT Opel yetkili servisimiz aracınızın teknolojisini en iyi tanıyandır ve uygun fiyatla yüksek kalitede onarım sağlamak üzere en son teçhizatla donatılmıştır. Opel yılda en az bir kez yetkili servisin ziyaret edilmesini önerir.

Otomobilinizin değerini korumak Düzenli kontroller yalnızca Opel’inizin düzgün çalışmaya devam etmesini sağlamaz. Servis boşluğu olmayan, iyi muhafaza edilmiş bir servis kitapçığı yeniden satış değerini artırır.


Bize Ulaşın
Bu web sitesi kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internette çalışmak için çerezler kullanabilir. Bu internet sitesini kullanarak çerezlerin bu web sitesinde kullanılmasını kabul edersiniz.    Daha Fazla Bilgi   |   Kabul Et ve Gizle
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : İzmir Asfaltı Üzeri No:110 Gümüşler / DENİZLİ
Telefon : 0258 371 55 77 (pbx)
Fax : 0258 371 07 94
[email protected]
Site Kullanım Koşulları    |    Tüm Hakları Saklıdır. ©2023   |   Mega Tasarım