OTO KUAFÖR
ARAÇ GÖRÜNÜM YENİLEME
OTOMAT araç görünüm yenileme hizmetimizle hava koşulları, kullanım şartları, yol durumu gibi çevresel faktörlerin araç üzerinde bıraktığı etkiler en aza indirilmektedir. Araçların ilk günkü görünümlerine yakın bir duruma gelmesini sağlayan bu işlemlerde araçlar; motor ve kaporta aksamlarından başlayarak kabin içerisinde bulunan kir, leke ve kokulara kadar detaylı olarak temizlenmekte; araç yüzeyindeki çizik, matlaşma ve yıpranmalar büyük ölçüde giderilmektedir.



UYGULAMALARLA İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN MULTIMEDYA BÖLÜMÜMÜZÜ ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN!

Motor Koruma
Motor bölümüne uygulanan özel bir kimyasal ile oksitlenmenin önüne geçilir. Bu uygulama sayesinde motorunuz da ilk günkü görünümünü ve temizliğini geri kazanır.

Boya Koruma
Zamanla ortaya çıkan parlaklık kayıpları, solmalar, kılcal çizikler ve uzun vadede korozyon, aracınızın hem gürünümünü hem de değerini olumsuz etkiler. Boya Koruma uygulaması sayesinde aracınızın boyası önce ilk günkü parlaklığına kavuşturulur, sonra da zararlı dış etkenlere karşı yalıtılır.



Detaylı İç Temizlik
Aracınızın içi de zamanla kirlenir, tozlanır, vinil, kumaş ve deri yüzeylerde bazı lekeler oluşabilir. Hoş olmayan bu görünüm, Detaylı İç Temizlik uygulaması sayesinde ortadan kaldırılır ve aracınızın içi yeniden özlediğiniz temiz görünüme kavuşur. Ayrıca uygulama, yüzeylerin yeniden toz ve leke tutmasını da zorlaştırır.

Cam Filmi
Cam Filmi uygulaması, aracınızın estetik görünümünü pekiştirmesinin yanı sıra araç içindekileri istenmeyen gözlerden saklayan güneşin zararlı UV ışınlarını süzerek sağlığınızı korur. Ayrıca, dışarıdan gelen darbelerle camın kırılmasını ciddi oranlarda zorlaştıran Güvenlikli Cam Filmi uygulaması emniyetinizi de sağlar.


Bize Ulaşın
Bu web sitesi kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internette çalışmak için çerezler kullanabilir. Bu internet sitesini kullanarak çerezlerin bu web sitesinde kullanılmasını kabul edersiniz.    Daha Fazla Bilgi   |   Kabul Et ve Gizle
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : İzmir Asfaltı Üzeri No:110 Gümüşler / DENİZLİ
Telefon : 0258 371 55 77 (pbx)
Fax : 0258 371 07 94
[email protected]
Site Kullanım Koşulları    |    Tüm Hakları Saklıdır. ©2023   |   Mega Tasarım