ÜCRETSİZ İLAN VER
ARAÇ TAKAS ETMEK İSTİYORUM
KREDİ ALMAK İSTİYORUM
Otoshops | Denizli
Güvenilir Alım Satım
Expertizlik Hizmeti
Araç Görünüm Yenileme
OTOMAT Kasko
OTOMAT Bulur
OTOMAT Satar
OTOMAT Satar

OTOMAT Satar ile aracınızı hiçbir işlemle uğraşmadan ve kolayca satabilirsiniz!

Hızlı bir şekilde ilerleyen araç satış sürecinde hiçbir işlemle uğraşmadığınız gibi, karşınızda sürekli olarak kurumsal bir muhatap buluyor olursunuz. Talebinizin değerlendirilebilmesi ve sürecin sizin adınıza yürütülebilmesi için Nakit Alım, Takas ve Emanet Alım hizmetlerinden size en uygun olanını seçebilir, ilgili işlemlerinizde (258) 371 55 77 numaralı OTOMAT Satış Destek Hattımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Nakit Alım hizmeti ile gerekli koşulların sağlanması durumunda müşteri aracı, kendileriyle mutabık kalınan tutardan satın alınmakta ve ödemesi OTOMAT güvencesi ile hızla yapılmaktadır.

Takas hizmeti ile müşteri aracının takasa uygun görülmesi durumunda satıştaki OTOMAT araçları arasından her hangi bir araç ile kolayca değiştirebilmesi sağlanmaktadır. Takas edilmek istenen araç fiyatının yeni alınacak araçtan düşük olduğu durumlarda kalan tutar için uygun OTOMAT ‘ın sağladığı Finans koşullarından yararlanılabilir. Bunun dışında OPEL marka sıfır araçlarla da takas işlemi yapılabilmektedir.

Emanet Alım Hizmeti ile aracın fiyatı müşteri tarafından belirlenir. Belirlenen fiyat üzerinden araç OTOMAT 2.el showroom da ve www.otomat.com.tr adresinde sergilenir. Bu hizmet kapsamında özel sigorta güvencesine alınan araçların, OTOMAT ‘ın uzman satış ekipleri tarafından yeni sahipleri bulunmakta; aracın sahibine ise sadece imza atmak kalmaktadır. OTOMAT ’da size uygun bir seçenek mutlaka vardır.


İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : İzmir Asfaltı Üzeri No:110 Gümüşler / DENİZLİ
Telefon : 0258 371 55 77 (pbx)
Fax : 0258 371 07 94
[email protected]
Mega Dijital 2020